Kako se preuzimaju pokloni?

Kada se odlučite na kupovinu određenog proizvoda iz EKO Smile klub ponude, zatražite ga
od zaposlenih na pumpi.
Određeni broj proizvoda možete odmah preuzeti na najbližoj EKO pumpi i oni će se nalaziti izloženi u specijalnoj polici za promo proizvode. Promo proizvodi iz kataloga nisu dostupni u redovnoj prodaji na EKO pumpama, namenjeni su za korisnike EKO Smile kartice i isključivo se mogu preuzeti zamenom odgovarajućeg broja poena i plaćanjem simboličnog iznosa od 1 RSD na kasi.


Prilikom preuzimanja poklona na kasi, morate kod sebe imati karticu kako bi mogli da iskoristite sakupljene bodove sa kartice. Neki od proizvoda se fizički ne nalaze na pumpi, ali za njih dobijate specijalni vaučer sa kojim poklon preuzimate direktno na prodajnom mestu kod Partnera programa.

Poklon može biti dostavljen i pouzećem na kućnu adresu, ukoliko je tako naglašeno u katalogu ili je tako jednostavnije za korisnika kartice u tom slučaju trošak slanja snosi korisnik kartice. Koje još pogodnosti pruža kartica? Članovi EKO Smile kluba mogu iskoristiti karticu za povlašćenu kupovinu sa popustom kod partnera Program. Iznos popusta koji se ostvaruje u objektima Partnera naveden je za svakog partnera pojedinačno na stranici Partneri programa.