Kako se dobijaju bodovi?

Nagrađujemo svaku Vašu kupovinu određenim brojem bodova bez obzira na vrstu goriva koje sipate ili proizvoda ili usluga koje koristite na pumpi.*
Sakupljajte bodove vrlo jednostavno. Prilikom svake kupovine pokažite na kasi svoju EKO Smile klub karticu, provucite karticu kroz terminal i automatski će se upisati broj bodova koji Vam je kupovina donela.

Pratite naše akcije i oznake proizvoda iz redovnog asortimana prodaje jer neki proizvodi mogu Vam u akcijskom periodu doneti duplo poena.
*bodovi u programu se ne dobijaju za kategoriju cigarete i dopune.

Za kupovinu derivata bilo koje vrste, bodove dodeljujemo za svaki litar, a broj bodova zavisi od vrste goriva. Lista derivata i broj bodova koji dobijate po jednom litru je definisan u tabeli 1.

Tabela 1

Za kupovinu u marketima i Cafe - ima na EKO pumpama, bodove dobijate za svaku kupovinu u iznosu od 50 ili 100 dinara. Broj bodova koji dobijate na svakih 100 odnosno 50 dinara zavisi od kategorije proizvoda i može iznositi od 1 do 5 bodova. Lista kategorija u marketu i broj bodova koji se dobijaju na određeni iznos kupovine su navedeni u tabeli 2.

Tabela 2

Primer kupovine i broja sakupljenih bodova dat je u tabeli 3.

Tabela 3